Kunstberk in Laarbeek

Kunstberk in ecologische vijver geplaatst, op een eigen gemaakte fundering. Daarnaast ook coördinatie van project verzorgd.
Uitvoering: Du Pré Groenprojecten - Juli 2016
Opdrachtgever: Gemeente Laarbeek
Architect: BuroBol in Den Bosch en Buro Elings in Heeswijk-Dinther

In Laarbeek hebben we in opdracht van Gemeente Laarbeek en samen met Bureau Bol, een bijzonder project uitgevoerd. Waarom bijzonder? We hebben samen kunst in het water geplaatst. Daarnaast hebben wij gezorgd voor de gehele coördinatie van dit mooie project. 

De bekisting en fundering hebben we zelf gemaakt. Dit was nodig omdat de draagkracht veilig moest zijn voor de kunstberk. Daarnaast zijn er in onze fundering ook lichtspots geplaatst zodat het kunstwerk in de avond - en nacht goed te zien is.

Om de vorige fundering te kunnen verwijderen hebben we eerst het water laten zakken. Vervolgens hadden we de ruimte om de vorige fundering te verwijderen. Daarna hebben we onze nieuwe fundering geplaatst en het water weer omhoog laten komen in de ecologische vijver.

Uiteindelijk zal het water nog omhoog komen tot over de 'wortels' van de boom.

Als kers op de taart werd de kunstberk geplaatst en geniet iedereen nu van dit mooie uitzicht! 

 

FOTOALBUM