Gevelgroen

GEVELGROEN STAAT VOLOP IN DE BELANGSTELLING. VERFRAAIING VAN GEVELS, AFVANGEN VAN FIJNSTOF EN VOORKOMEN VAN GRAFFITI ZIJN ZO EEN PAAR VOORDELEN.

Du Pré groenprojecten ontwikkelde samen met Panhuijzen groen in Deurne een los van de gevel toe te passen en modulair systeem: Vertiverde. Op de Groene Campus in Helmond staat een exemplaar van Vertiverde waar alle (door)ontwikkelingen op onderzocht worden.

Vertiverder

Op Vertiverde is octrooi verleend. U kunt meer lezen over Vertiverde op www.vertiverde.com.

Du Pré groenprojecten: Waar groen zin krijgt

PROJECTEN

Op deze pagina treft u een selectie met fotografie en aanvullende informatie die we u graag laten zien.

AANLEG

Het los van de gevel aangebrachte systeem is modulair in eenheden van 150x300 cm. De afstand tot de gevel kunt u zelf bepalen tot een maximum van 60 cm. Het systeem is in te vullen met drie verschillende rasters en er is nog plaats voor uw eigen boodschap of bedrijfreclame. Het is niet noodzakelijk om in de volle grond te plaatsen. Met Vertiverde is het mogelijk om op verschillende hoogtes bakken aan te brengen. Een geïntegreerd beregeningssysteem zorgt voor water en bemesting. Onze specialisten adviseren u graag voor uw project. Zij hebben de kennis van het systeem, maar ook van de toe te passen beplanting.

ONDERHOUD

Het onderhoud van uw groene gevel laat u uiteraard graag over aan de specialist. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de omstandigheden voor het groen, maar ook van regelgeving met betrekking tot werken op hoogte. 
Uw groene wand is bij ons in goede handen.