Lid van

In een professionele organisatie is het naar onze mening van groot belang dat er aansluiting wordt gezocht met verenigingen die het vak uitdragen, bedrijfsvoering ondersteunen en garant staan voor ontwikkelingen in en om het vakgebied mede door facilitering.

VHG

vhg(Branchevereniging voor ondernemers in het groen)
Brancheorganisatie en belangenbehartiging. Du Pré groenprojecten is lid van de sectoren: Hoveniers, Groenvoorzieners, Dak en Gevel specialisten, Boomverzorgers.

logo ELCAELCA

(European Landscape Contractors Association)
Brancheorganisatie en belangenbehartiging in Europees verband.

NOG

nog(Nederlandse Organisatie voor Groenvoorzieners)
Belangenvereniging voor groenvoorzieners

Carat

CaratCarat zet zich in om de cultuurparticipatie en cultuurbeleving van de inwoners én bezoekers van Helmond te stimuleren. Du Pré werkt mee aan het doel om de relatie tussen cultuur & bedrijfsleven te versterken in Helmond.

TRI

logo tri groei in groenTRI (voorheen GOA) is het samenwerkingsverband van scholen, leerlingen en hoveniers, groenvoorzienings- en boomteeltbedrijven en gemeentelijke groendiensten, die bij ons alsopleidingsbedrijf zijn aangemeld. Het doel is om jongeren succesvol op te leiden voor een toekomst in de 'Groene Ruimte' of in de Boomteelt sector.

logo huiszakenHUISZAKEN

HuisZaken in een uniek product op de woningmarkt, ontstaan uit de behoeften van verschillende partijen. HuisZaken biedt namelijk een uniek voordeelpakket aan voor woningbezitters, bijvoorbeeld interieur- en tuinadvies.