VISIE

Wij zien het belang van de bijdrage van gebouw gebonden groen aan de klimaatbestendige woonomgeving. Aanleg en onderhoud van groen volgens de principes van de Levende Tuin is van groot belang. Door de grote oppervlakten van gebouw en terrein is de impact van deze groep groot. Wij zien vooral het belang van groene daken in deze groep van opdrachtgevers. Daarnaast zien wij bij de scholen speciale kansen met het realiseren van groene schoolpleinen. Daarbij geldt het belang van het bewezen effect op gedrag en ontwikkeling.

In de komende vijf jaar willen wij:

Terreinaanleg en –onderhoud volgens de principes van De Levende Woonomgeving

5 hectare groendak realiseren

5 groene schoolpleinen realiseren

Vescom Deurne

 

Ook bij gebouw gebonden groen geldt:
Du Pré groenprojecten:

PROJECTEN

Du Pré heeft door de jaren heen diverse projecten afgerond. Op deze pagina's treft u een selectie met fotografie en aanvullende informatie van enkele projecten, die we u graag laten zien.

BIJ ONTVANGST KOMEN UW KLANTEN DOOR UW KANTOORTUIN. DE ENTREE WEERSPIEGELT UW BEDRIJF. HET IS EEN VISITEKAARTJE EN DAT MOET EEN GOED GEVOEL ACHTERLATEN, EEN EERSTE INDRUK KRIJG JE IMMERS MAAR ÉÉN KEER.

Ook voor uw personeel is een goed aangelegde en verzorgde kantoortuin belangrijk. Werken in een groene omgeving heeft een positieve invloed op het welzijn van uw medewerkers. Wij ontzorgen u voor wat betreft de tuin en terrein. Of het nu gaat over de aanleg, renovatie of het onderhoud, wij kunnen u het hele pakket uit handen nemen.