MVO dag 2017 zeer geslaagd!

Geplaatst op: 01-11-17

Zaterdag 28 oktober 2017 hebben wij een MVO dag verzorgd voor een stichting: een dag inzetten voor een ander. Deze dag hebben we als vrijwilliger het terrein van de Imkervereniging in Helmond (Warande) opgeknapt. Eerder deden we dit voor stichting Heppie, in 2012. 

De Imkervereniging ligt prachtig gelegen in het bosgebied van de Warande in Helmond. Helaas was hun terrein niet optimaal terwijl er voldoende ruimte is voor de bijen en andere insecten. We hebben de organisatie zelf een voorstel laten doen van de invulling van het terrein. Daaruit kwam een goed voorstel dat wij prima uit konden voeren:

Ze hebben een nieuwe tuin en een nieuwe omheining gekregen. Daarnaast werd er met toestemming van Gemeente Helmond in het Warandepark een bijenweide ingezaaid. De collega's en partners waren buiten bezig, sommige partners verzorgden de huishoudelijke taken en de kleine kinderen maakten vogelhuisjes en hielpen mee met blad ruimen.

Met diverse collega's, partners en kinderen hebben we de gehele zaterdag gewerkt om het terrein weer groen en mooi te krijgen. We kijken allemaal terug op een geslaagde en gezellige dag. 

Bezoek ons foto album voor een algemene indruk via http://www.dupre-groenprojecten.nl/nl/gebouw-gebonden-groen/72-mvo-dag-2017

Van vele leveranciers hebben wij zelf ook ondersteuning gekregen, erg attent!

* Houtverwerkingsindustrie Fransen BV uit Gemeente Deurne

* Boomkwekerij Boxtel uit Esch

* Cruydt-Hoeck Wildeplantenzaden

* Gebroeders Swinkels uit Helmond

* Frietkar Werner van Hoof uit Helmond.

Erg bedankt allemaal voor jullie bijdrage.