top of page

Du Pré groenprojecten breidt directie uit.


Helmond – Du Pré groenprojecten heeft zin in de toekomst.


In 2022 bestaat het hoveniersbedrijf 80 jaar.


Bijzonder is dat het bedrijf het jubileumjaar start met een uitbreiding van de directie. Per 1 januari 2022 treden Twan Janssens en Sander van der Putten toe tot de directie. Twan wordt verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau, Sander van der Putten wordt verantwoordelijk voor de uitvoering. Mark Vloet blijft algemeen directeur.


De versterking van de directie moet vooral de opdrachtgevers en medewerkers nog meer faciliteren in vakmanschap.


De uitbreiding vergroot ook de slagvaardigheid van Du Pré. Tegelijkertijd kiest de nieuwe directie bewust voor de focus op continuïteit en het boeien en binden van medewerkers. De drie directieleden zijn dan ook trots op het geringe verloop in hun personeelsbestand. Juist in de huidige arbeidskrapte is dat enorm belangrijk om nu en in de toekomst goed vakwerk te kunnen blijven leveren.

Du Pré groenprojecten heeft zin in de toekomst en durft vanuit vakmanschap en ervaring ook nieuwe, innovatieve wegen in te slaan.


Zo leidde Du Pré in 2021 als eerste hovenier in Nederland medewerkers op tot ‘abseilende hoveniers’ om verticale tuinen goed te kunnen onderhouden.


Al langer werkt Du Pré samen in GreenProof om groendaken aan te leggen en te onderhouden. Maar ook het meer vertrouwde werk is bij Du Pré in goede handen. De hovenier verzorgt al jarenlang voor veel bedrijven, zorginstellingen en gemeente de aanleg, het onderhoud en de renovatie van groen.

18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page