"Bij Du Pré staat vakwerk voorop. Dat past bij mij"

Heb jij groene vingers?

Al 75 jaar werkt Du Pré met vakmensen. Belangrijk, want die leveren de kwaliteit en het vakmanschap waar we bekend om staan. We willen dat onze mensen kunnen groeien en bloeien. Daarom investeren we in opleidingen, zijn stagiaires en BBL’ers  bij ons van harte welkom en zijn we een erkend leerbedrijf.


Onze 60 medewerkers geven met veel plezier en vakmanschap waarde aan groen. Ze weten wat de waarde van groen is voor mens, milieu en klimaat en helpen organisaties om duurzaam, innovatief en toekomstbestendig te ondernemen. Ons werkveld is breed: onze medewerkers voelen zich thuis bij bedrijven, overheid en (zorg)instellingen. Wil jij meerwaarde geven aan onze groenprojecten? Informeer dan naar de kans om bij ons aan de slag te gaan als:

Gediplomeerde en/of ervaren vakkracht

Neem voor meer informatie contact op met Mark Vloet.

Logo-erkend-leerbedrijf.jpg

Kijk wat jij met groen kan doen!

Du Pré wil groen meer waarde geven. Onze visie is dat de waarde van groen van groot belang is voor mens én milieu. Daarom werken we aan doordachte, innovatieve groenprojecten voor bedrijven, overheid en instellingen. We zorgen met advies, aanleg en onderhoud dat groen beter werkt. We ondernemen duurzaam, innovatief en toekomstbestendig. Dat betekent dat we ook daktuinen, groendaken, gevelgroen, inclusieve tuinen en belevingstuinen aanleggen en onderhouden. Kijk maar eens naar de mooie projecten die we gemaakt hebben ...