Full service partner in groen

 

Advies

De basis van duurzaam, innovatief groen is een goed advies. Bij Du Pré groenprojecten gaan we uit van uw wensen en doelen. We zorgen dat u zorgeloos duurzaam, innovatief en toekomstbestendig kunt ondernemen. We denken proactief mee hoe u uw MVO kunt vergroten. Binnen de door u gestelde kaders ontzorgen we u in de realisatie en het onderhoud van uw groen. Vanuit onze ervaring en vakmanschap vertalen we uw wens in een haalbaar en betaalbaar groenadvies en -plan. Daarbij hebben we nadrukkelijk oog voor duurzaamheid en MVO.

 

We kunnen uw beleidsvoornemens op het gebied van MVO omzetten in concrete adviezen en plannen. Uiteraard adviseren we ook over de concrete uitvoering, zoals beplanting en werkzaamheden. Bij de realisatie van projecten zetten we onze expertise en vakmanschap in om processen gestroomlijnd te laten verlopen. We vertellen graag hoe dat voor u werkt.

 

Aanleg

Du Pré groenprojecten is sterk in het efficiënt en duurzaam vergroenen van uw organisatie en omgeving. Zo kunt u duurzaam, innovatief en toekomstbestendig ondernemen. We hebben expertise in de aanleg van alle soorten groenprojecten: van kantoortuin tot belevenistuinen in de zorg. En van daktuin en gevelgroen tot speelveld en wijktuin. Onze professionele medewerkers zorgen dat uw idee ook werkelijkheid wordt. We werken altijd volgens planning en budget. Daarnaast opereren we flexibel en kunt u rekenen op persoonlijk contact. Hoe dat in de praktijk werkt vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek.

 

Onderhoud

Groen draagt bij aan een professionele, aantrekkelijke en duurzame uitstraling van uw organisatie. Du Pré groenprojecten ontzorgt u volledig in het onderhoud van uw groen. Bijzonder is dat we veel expertise hebben in aanleg en renovatie van bestaand groen. We zijn al meer dan 75 jaar een betrouwbare, vakkundige partner in groenonderhoud. We vertellen u graag persoonlijk hoe we u kunnen ontzorgen in groenonderhoud.

 

Uw MVO vergroten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk. Het draagt bij aan een beter (werk)milieu en duurzaam ondernemen. Bij Du Pré groenprojecten zit MVO in ons DNA. We hebben veel ervaring in advies, aanleg en onderhoud van duurzaam groen. Natuurlijk brengen we MVO ook in de praktijk. Dat blijkt uit onze certificeringen:

 

Wij vertellen u graag persoonlijk hoe we u kunnen helpen om uw MVO te vergroten.