top of page

Groen verbetert het welzijn van mensen

Kies voor de kracht van groen in de zorg

Schermafbeelding 2023-10-11 om 10.23.21.png
"Du Pré betrok onze cliënten bij het maken van de toegankelijke moestuin, wat na oplevering direct resulteerde in actief gebruik."

Zorg

Groen werkt beter voor iedereen

Groen heeft een meetbaar positief effect op iedereen. In een groene omgeving voelen mensen zich beter en fitter. Juist daarom draagt groen bij aan het welzijn en herstel van cliënten en patiënten. De meerwaarde van groen voor zorgorganisaties mag duidelijk zijn! Een belangrijk neveneffect is dat aantrekkelijk aangelegd groen patiënten, bewoners én medewerkers stimuleert om naar buiten te gaan. Ook dit draagt praktisch bij aan hun gezondheid en welzijn. Groen rondom je zorginstelling is wel een vak apart. Veilig, gezond, onderhoudsarm, uitdagend en voor iedereen toegankelijk: het zijn maar enkele van de vele wensen die ook jij ongetwijfeld hebt.

Bij Du Pré Groenprojecten hebben we de kennis en ervaring om advies, realisatie en beheer van groen rondom jouw zorginstelling uit handen te nemen. En ook belangrijk: onze medewerkers weten en begrijpen waar ze bij hun werkzaamheden rekening mee moeten houden. We denken actief mee om groen bij jouw zorgorganisatie voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk te maken. Wil je weten hoe we dat aanpakken? Dat leggen we je graag uit!

Projecten voor (zorg)instellingen

bottom of page