top of page

Passie voor groen

Du Pré Groenprojecten bestaat al meer dan 80 jaar. Van eenmanszaak en kwekerij zijn we doorgegroeid naar een team van 60 medewerkers. Inmiddels zijn we een expert in advies, realisatie en beheer van groen voor bedrijven, overheid en zorgorganisaties. We zorgen dat organisaties hun MVO kunnen vergroten en duurzaam, innovatief en klimaatbestendiger kunnen ondernemen. We staan bekend om onze professionele, persoonlijke en flexibele aanpak. We vertellen je graag persoonlijk hoe we onze ervaring en vakmanschap inzetten om jouw omgeving te vergroenen en verduurzamen.

Ons team

Onze medewerkers hebben stuk voor stuk groene vingers en steken graag hun handen uit de mouwen. Maar ze hebben nog veel meer in huis. Liefde voor hun vak bijvoorbeeld. Dat merk je omdat ze hun werk enthousiast en met kennis van zaken uitvoeren. Onze medewerkers begrijpen dat jij ontzorgt wilt worden. Daarom denken we bij Du Pré Groenprojecten altijd proactief mee: vakinhoudelijk én procesmatig. We houden altijd terdege rekening met jouw wensen rondom de realisatie van een project.

 

Bij Du Pré Groenprojecten stellen we eer in ons werk en zorgen we er natuurlijk voor dat ons werk er pico bello uitziet. We stimuleren onze medewerkers om zich in hun vak te ontwikkelen. Ook delen we graag onze kennis, ervaring én liefde voor het vak met stagiaires en BBL´ers. Zo werken we heel doelbewust aan de toekomst van de groensector. We helpen je om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en natuurlijk doen we dat zelf ook. We zijn erg trots op dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen en zo bijdragen aan ons gezamenlijk vakmanschap.

Team
Du Pre_2023_LR-34.jpg

Onze visie

De waarde van groen is van groot belang

Dat is onze visie. Deze visie wordt steeds vaker aangetoond met wetenschappelijk bewijs. Groen speelt een belangrijke rol bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en bij het bouwen aan een klimaatbestendig leefklimaat. Du Pré Groenprojecten kent die rol. Sterker nog: dankzij onze expertise, innovatieve aanpak en vakmanschap zorgen we dat groen nu en in de toekomst bijdraagt aan een beter welzijn, milieu en klimaat. 

Visie
Missie

Onze missie

Groen verhoogt de kwaliteit van leven

Vanuit deze missie ondersteunen we bedrijven, overheid en zorgorganisaties praktisch om milieubewust, klimaatbestendig en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We helpen je te verduurzamen met advies, realisatie en beheer van innovatieve, biodiverse en klimaatbestendige groenoplossingen. Zo helpen we je hittestress en wateroverlast te verminderen de biodiversiteit in jouw omgeving te vergroten. Dat doen we vanuit onze kennis, ervaring en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Du Pre_2023_LR-18.jpg
Du Pre_2023_LR-45.jpg

Onze kernwaarden

Duurzaam, innovatief en toekomstbestendig

We willen groen meer waarde geven. Daarom werkt Du Pré Groenprojecten duurzaam, innovatief en toekomstbestendig. Onze kennis, vakmanschap en ervaring zetten we in om uw MVO een impuls te geven.

Kernwaarden
Kiwi.png
VHG_logo_monotoon-removebg-preview.png
Logo trede 5.png
VCA.png
PSO.png
Logo Grif.png
bottom of page