top of page

Groen verhoogt de kwaliteit van leven

Over Du Pré

Du Pré groenprojecten bestaat al meer dan 75 jaar. Van eenmanszaak en kwekerij zijn we doorgegroeid naar een team van 60 medewerkers. Inmiddels zijn we een expert in advies, aanleg en onderhoud van groen voor bedrijven, overheid en (zorg)instellingen. We zorgen dat organisaties hun MVO kunnen vergroten en duurzaam, innovatief en toekomstbestendig kunnen ondernemen. We staan bekend om onze professionele, persoonlijke en flexibele aanpak. We vertellen u graag persoonlijk hoe we onze ervaring en vakmanschap inzetten om uw omgeving te vergroenen.

Ons team

Onze mensen hebben stuk voor stuk groene vingers. Maar ze hebben nog veel meer in huis. Liefde voor hun vak bijvoorbeeld. Dat merkt u doordat ze hun werk enthousiast en met kennis van zaken uitvoeren. Maar onze medewerkers begrijpen ook dat u ontzorgt wilt worden. Daarom denken we bij Du Pré altijd proactief mee: vakinhoudelijk maar ook procesmatig. Zo houden we rekening met uw wensen rondom de realisatie van een project.

 

We stellen eer in ons werk en zorgen er natuurlijk voor dat ons werk er spic en span uitziet. We stimuleren onze  medewerkers om zich in hun vak te ontwikkelen. Ook delen we graag onze kennis, ervaring én liefde voor het vak met stagiaires en BBL´ers. Zo werken we heel doelbewst aan de toekomst van de groensector. We helpen organisaties om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Natuurlijk doen we dat zelf ook. We zijn erg trots op onze medewerkers die het beste uit zichzelf halen en zo bijdragen aan ons vakmanschap.

Visie

Duurzaam, innovatief en toekomstbestendig

De waarde van groen is van groot belang. Dat is onze visie. Deze visie wordt steeds vaker aangetoond met wetenschappelijk bewijs. Groen speelt een belangrijke rol bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en in een klimaatbestendig leefklimaat. Du Pré groenprojecten kent die rol. Sterker nog: dankzij onze  expertise, innovatieve aanpak en vakmanschap zorgen we dat groen nu en in de toekomst bijdraagt aan een beter welzijn, milieu en klimaat. 

Missie

Uw MVO vergroten

Groen verhoogt de kwaliteit van leven. Vanuit deze missie ondersteunen we bedrijven, overheid en (zorg)instellingen praktisch om milieubewust, klimaatbestendig en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Door meer objecten en projecten te combineren en te realiseren met bomen en beplanting bieden wij de oplossing tegen hittestress en wateroverlast en vergroten wij de biodiversiteit. Groen is niet alleen decoratief maar een noodzakelijke en efficiënte tool voor een aangename leefomgeving.

In combinatie met innovatief groen, gebouwen en objecten meer over laten gaan in het landschap als oplossing voor de hittestress, wateroverlast en gebrek aan biodiversiteit…

Daar waar mogelijk innovatief groen combineren met gebouwen en objecten om deze meer over te laten gaan in het landschap als oplossing voor de hittestress, wateroverlast en gebrek aan biodiversiteit…

Groen biedt een oplossing voor de problemen die we in onze woon- en werkomgeving ervaren door een veranderd klimaat, denk aan hittestress, wateroverlast, droogte en gebrek aan biodiversiteit.

 

Groen is niet alleen decoratief maar een noodzakelijke en efficiënte tool voor een aangename leefomgeving.

Waarden

Duurzaam, innovatief en toekomstbestendig

We willen groen meer waarde geven. Daarom werkt Du Pré groenprojecten duurzaam, innovatief en toekomstbestendig. Onze kennis, vakmanschap en ervaring zetten we in om uw MVO een impuls te geven.

Kiwi.png
VHG_logo_monotoon-removebg-preview.png
Logo trede 5.png
VCA.png
PSO.png
Logo Grif.png
bottom of page