GreentoColour®

kleurige uitstraling, lage beheerkosten

Wie voor het vasteplantenconcept GreentoColour® kiest, kiest voor kleur en fleur, biodiversiteit en dichtgroei binnen één groeiseizoen. GreentoColour® is door Griffioen Wassenaar ontwikkeld vanuit de kosten van beheer voor de openbare ruimte. Het is ook goed toepasbaar voor kantoortuin, parkeerterrein, daktuin en andere locaties. Over een periode van ruim 15 jaar hebben Griffioens eigen ontwerpers meer dan 3500 projecten opgeleverd. Deze schat aan praktijkervaring staat tot uw beschikking om ook uw GreentoColour®-aanplant te laten slagen!

 

GreentoColour® bestaat uit een unieke formule toe die rust op vier pijlers: de juiste plant op de juiste plaats, grondverbetering, gebruik van acht planten in P11-kwaliteit per m² en een onderhoudsplan met als belangrijk onderdeel het kort afmaaien/mulchen/mesten in maart. Alleen bij het inzetten van alle 4 pijlers wordt een project een gegarandeerd GreentoColour®-project.

 

Alle planten worden in grote P11-potten duurzaam geteeld op de ‘On the way to PlanetProof’ gecertificeerde kwekerij. Doordat de vasteplanten van dit concept zeer snel dichtgroeien is het beheer eenvoudig door minimale onkruidgroei. De diverse planten met hun verschillende bloeiperioden bieden van het vroege voorjaar tot het late najaar een gevarieerd kleurenpalet. Daarbij trekt de beplanting vele insecten aan zoals hommels, bijen en vlinders en geeft het daarmee een impuls aan de biodiversiteit.

 

Neem voor informatie contact op met Mark Vloet of bekijk de mogelijkheden op www.greentocolour.com