top of page

Duurzaamheid

Groen moet je ook in je bedrijfsvoering doen

Du Pré Groenprojecten is al meer dan 80 jaar actief in de groensector. We houden van groen en willen ook in alle opzichten groen werken. Daarom hebben we extra aandacht voor duurzaamheid in onze projecten én in onze bedrijfsvoering.

Duurzame inzet medewerkers

We investeren in de inzet, opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Er is bij onze organisatie nadrukkelijk ook plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zij-instromers en stagiaires. Boeien, binden en behouden van mensen vinden we belangrijk, omdat mensen die lang bij Du Pré werken onze normen en waarden begrijpen en uitdragen in hun werk en contact met opdrachtgevers.

Duurzaam in projecten stimuleren

Vanuit onze kennis en ervaring willen we opdrachtgevers ondersteunen om groenprojecten duurzamer te realiseren en beheren. Aandacht voor een duurzame aanpak en renovatie van bestaand groen zijn specialismen van Du Pré.

Duurzamer ondernemen

Groen willen we ook onze bedrijfsvoering doen. Daarom investeren we in elektrische (milieuvriendelijker) materiaal en materieel en kijken we zorgvuldig hoe we intern duurzamer en energiezuiniger kunnen ondernemen.

Du Pre_2023_LR-38.jpg
Verduurzaming
Du Pre_2023_LR-164.jpg
"We wilden duurzamer ondernemen en waren blij met de uitgebreide adviezen van Du Pré op basis van hun kennis en ervaring."

Verduurzaming

Duurzaam, innovatief en toekomstbestendig

Groen werkt beter voor mens en milieu. Dat bewustzijn groeit enorm snel in onze maatschappij. Slimme oplossingen, zoals retentie- en groendaken en groene gevels, zorgen samen met innovatieve technieken voor een duurzame toepassing van groen bij bedrijven, overheid, (zorg)instellingen en in de directe leefomgeving. Die investeringen verdienen zich terug met een beter klimaat, beter welzijn van mensen én fikse energiebesparingen. Maar dan moet dat groen wel doordacht, vakkundig en vakbekwaam gerealiseerd en beheerd worden. Met onze schat aan ervaring én full service, innovatieve aanpak zorgen we dat groen bij jouw organisatie goud wordt. Zo kun jij toekomstgericht, duurzaam en groen ondernemen. Eerst zien en dan geloven? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

MVO

Bijdragen aan MVO

We doen het samen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is ook in jouw werk belangrijk. Het draagt bij aan een beter (werk)milieu en duurzaam ondernemen. Bij Du Pré Groenprojecten zit MVO in ons DNA. We kunnen je praktisch helpen om je MVO te vergroten. We hebben namelijk ervaring in advies, realisatie en beheer van duurzaam groen dat de biodiversiteit bevordert. Natuurlijk brengen we MVO zelf ook in de praktijk. Zo hebben we trede 3 van de CO2-prestatieladder en trede 3 van prestatieladder sociaal ondernemen bereikt. Verder hebben we het SBB Keurmerk voor opleidingen in het groenvak, zijn we lid van de branchevereniging VHG en hebben we de ISO 9001 en  VCA- en Groenkeurcertificering. We weten dus wat werkt in MVO en delen graag onze kennis, expertise en ervaringen met jou. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe we je kunnen helpen om je MVO te vergroten.

Du Pre_2023_LR-51.jpg
bottom of page